Facebook nyereményjáték

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebook-on ➡ https://tinyurl.com/y6h6bwe2

Játékszabály


A Creativethings.hu (továbbiakban: Játékszervező) által hirdetett Nyereményjátékok játékszabálya, mely hatályos 2020. december 7. napjától visszavonásig.

A Játékban való részvétel a Résztvevő saját választása, a Játékban való részvétellel Résztvevő elfogadja a Játékszabályokat és az Adatkezelési Mellékletet.


Játékban való részvételre felhívás

Játékszervező alkalmanként Játékban való részvételre felhívó bejegyzést tesz közzé Játékszervező Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kreativdolgok2020).


A Játékba kerülés szabálya

A Játékba kerülés feltétele aktív Facebook felhasználó profil. A Játékba kerüléshez Résztvevőnek a Játékban való részvételre felhívó bejegyzés tartalma szerint kell eljárnia, miszerint a Résztvevő személyes és aktív Facebook profiljával a Játékszervező nyereményjátékra felhívó posztját kedveli és alá kommentben (megjelöl egy vagy több személyt) választ ad a Játékszervező Játékban feltett kérdésére. Résztvevő a kép kedvelése és a hozzászólás teljesítése esetén nyer jogot arra, hogy kisorsolják a meghatározott Nyereményre.


A sorsolás menete

Játékszervező a Játékban való részvételre felhívó bejegyzésben meghatározott időpontban lezárja a Játékba kerülést. A Játékba kerülés lezárása után nincs lehetőség a Játékba kerülésre, még a Játékban való részvételre felhívó bejegyzésben meghatározott feladatok utólagos teljesítése esetén sem. A Játékba kerülés lezárása után Játékszervező a https://commentpicker.com weboldal alkalmazásával véletlenszerűen generált szám segítségével választja ki a Nyertest.

Nyertes értesítése és kihirdetése

Nyertes értesítése és kihirdetése Facebookon történik. Nyertes Facebook profilját a Játékban való részvételre felhívó bejegyzés alatt Játékszervező hozzászólással megjelöli (bejelöli). A Játék az utolsó Nyertes kihirdetésével véget ér.


A Nyeremény átadása

A Nyeremény átadására a Játékszervező (nyereményt felajánló partnere) által meghatározott helyen és időben kerül sor. A Nyertesnek vagy Nyerteseknek a Nyeremény átvételekor személyazonosságukat igazolniuk kell fényképes igazolvánnyal, a fényképes igazolványon szereplő névnek meg kell egyeznie Nyertes Facebook profiljában feltüntetett névvel. Amennyiben Nyertes Facebook profilján valódi nevétől eltérő nevet használ, a Nyeremény átvételekor Facebook profilján szereplő képekkel és fényképes igazolványával kell igazolnia, valóban jogosult a Nyeremény átvételére.


Adatvédelmi melléklet:

Játékszervező semmilyen módon és formában nem tárolja és nem kezeli Résztvevők személyes adatait, illetve Facebook profiljukon megosztott információkat. Nyertes vagy Nyertesek személyazonosító adatai nem kerülnek rögzítésre semmilyen formában, a személyi igazolványt szemrevételezéssel ellenőrzi Játékszervező. A sorsolás https://commentpicker.com weboldal alkalmazásával zajlik a Facebook adatkezelési irányelveinek megfelelően, Játékszervezőt adatkezelési bejelentési kötelezettség nem terheli.

Webáruház készítés